حمایت از تولیدکنندگان طلا در راستای تقویت تولید، افزایش صادرات و ارزآوری

حمایت از تولیدکنندگان طلا در راستای تقویت تولید، افزایش صادرات و ارزآوری

نشست معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران در حالی برگزار شد که در آن بر رفع مشکلات موجود برای حمایت از تولیدکنندگان در این حوزه در راستای تقویت تولید و افزایش صادرات محصولات این صنعت تاکید شد.

به گزارش نتکانف به نقل از وزارت صمت اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران با حضور در وزارت صمت با ابراهیم شیخ – معاون صنایع عمومی وزارت صمت-  دیدار و گفت وگو کردند و به بحث و بررسی در خصوص مشکلات این صنعت و راه های برون رفت از آن پرداختند.

در این نشست که محمد وصالی قمصری – مدیرکل دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری وزارت صمت – و اعضای این دفتر نیز حضور داشت گزارشی در خصوص جایگاه اتحادیه به عنوان تنها تشکل ملی در صنعت طلا و جواهر و عملکرد اتحادیه و برنامه های پیش رو توسط «سیدحجت شفائی» رئیس اتحادیه ارائه شد.

در ادامه این نشست سیدحجت شفائی – رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران – با اشاره به این موضوع مهم که از نظر ساختاری این اتحادیه اصلی ترین نهاد در حوزه ملی و کشوری طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران و تنها تشکل ملی ثبت شده زیر مجموعه اتاق بازرگانی ایران است بر لزوم پرهیز و مقابله با چند صدایی در این حوزه تاکید کرد.

وی در ادامه از معاون وزیر صمت درخواست کرد تا در کارگروه های کارشناسی که قرار است در خصوص صنعت طلا و جواهر کشور تصمیم گیری کرده و قوانین جدیدی را برای آن وضع کنند نمایندگان وزارت صمت و همچنین افراد حقوقی نه حقیقی من جمله اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان به عنوان نماینده در این صنعت حضور داشته باشند تا ضمن بررسی دقیق و منطقی موانع و مشکلات موجود و در صورت نیاز اصلاح برخی قوانین آئین نامه ها و بخشنامه ها راهکارهای مناسب و عملیاتی را برای فعالان و تولیدکنندگان واقعی در این حوزه اتخاذ شود.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران با تاکید بر اینکه باید با تخلفات در این صنعت خصوصا فروش طلای آب شده و شمش به غیر از فعالان در چرخه تولید تا عرضه و پلمب سکه که متأسفانه بستری جهت تقلب تخلف و فساد است به شکل قانونی برخورد شود و همچنین به مشکلات موجود در زمینه افزایش تولید و صادرات در این صنعت اشاره کرد و از معاون صنایع عمومی وزارت صمت درخواست کرد تا از واحدهای تولیدکننده زیر مجموعه این تشکل ملی بازدید به عمل آورند.

وی در ادامه بر بررسی کارشناسانه برای راه اندازی «شهرک طلا» و تشکیل «میز طلای کشوری به شکل عملیاتی و اجرایی تاکید کرد و افزود: در سالیان گذشته در وزارت صمت در بخش های «صنعت» «معدن» و «تجارت» اقدام موثری برای حل مشکلات که خروجی عملیاتی برای حوزه طلا و سنگ های قیمتی کشور داشته باشد صورت نگرفته است که امیدواریم با تصمیماتی که در دوره جدید وزارت صمت اتخاذ می شود شاهد تقویت تولید و افزایش صادرات این صنعت باشیم.

شفائی در این نشست از معاون صنایع عمومی وزارت صمت دعوت به عمل آورد تا در «شانزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی طلا نقره جواهر سنگ های قیمتی ساعت و صنایع وابسته تهران» (بزرگترین رویداد نمایشگاهی کل کشور) که از ۱۵ لغایت ۱۹ بهمن ماه سال جاری در مجموعه نمایشگاهی ایران مال برگزار می شود و همچنین در مراسم «روز ملی صنعت طلا و جواهر» در 23 اسفندماه که در تقویم ملی با همت این اتحادیه و همکاری وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است حضور به هم برسانند.

تدوین طرح ملی و برنامه راهبردی صنعت طلا وجواهر یکی دیگر از بحث های مطرح شده در این نشست بود.

در بخشی دیگر از این نشست رحیم بهمنی جلیلیان زنگنه – یکی از اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران – با اشاره به تعداد اعضای فعال در این اتحادیه و صنف و صنعت و مشکلات موجود و راه برون رفت از آن را به شکل تخصصی برای معاون وزیر صمت و سایر مسئولان این وزارتخانه تشریح کرد.

وی در ادامه با اشاره به تدوین برنامه راهبردی ملی طلا و جواهر اعلام کرد: علاوه بر اشتغال پایدار و ارزش افزوده بالا در صنعت طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی فضای رقابت در بازارهای بین المللی و صادرات ایجاد می شود.

ابراهیم شیخ – معاون صنایع عمومی وزارت صمت – هم در این نشست با اشاره به اینکه سیاست ها و فرآیند مبارزه با قاچاق کالا در حوزه طلا نقره و سنگ های قیمتی باید در جهت توسعه و افزایش تولید تغییر کرده و در نهایت زمینه ساز رشد صادرات شود اعلام کرد که در تصمیم گیری های مرتبط با این صنعت از مشارکت افراد متخصص در اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران استفاده خواهد شد.

وی افزود: همچنین می بایست با بهره گیری از نظرات انجمن های تخصصی و تجارب جهانی در ساماندهی و تامین مواد اولیه اقدام جدی صورت گیرد تا مصرف کنندگان نهایی و خریدان طلا با اطمینان کافی از کیفیت و اصالت کالا خریداری کنند و کالاهای تقلبی در بازار حذف کامل شود.

معاون وزیر صمت اضافه کرد: در خصوص ایجاد شهرک صنعتی تولید طلا و جواهر و … مذاکرات موثری با دست اندرکاران ذیربط خواهیم داشت به نحوی که در آینده شاهد طراحی ساخت و بهره برداری از این شهرک متناسب با شرایط و موقعیت این صنعت باشیم.

وی با تاکید بر حمایت کامل خود از بخش خصوصی و تولیدکنندگان ادامه داد: انتظارم این است که در حوزه طلا علاوه بر افزایش تولید و ارزش آفرینی توجه ویژه ای به پیوند این صنعت با ریشه های فرهنگی و هنری ایران صورت گیرد.

شیخ همچنین گفت: اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا جواهر نقره و سنگ های قیمتی ایران به عنوان تشکل تخصصی بخش خصوصی در این حوزه می تواند در این مسیر وزارت صمت را جهت رسیدن به اهداف مورد بحث در جلسه با تشکیل کارگروه مشترک یاری کند.

پایان خبر نتکانف

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حمایت از تولیدکنندگان طلا در راستای تقویت تولید، افزایش صادرات و ارزآوری" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حمایت از تولیدکنندگان طلا در راستای تقویت تولید، افزایش صادرات و ارزآوری"، کلیک کنید.