در دیدار معاون رئیسجمهور با اساتید حقوق خانواده ایران چه گذشت؟ – خبرگزاری نتکانف | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری نتکانف، بهروز آذر معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده به همراه تنی چند از مشاوران خود و همچنین حقوقدانان و شاگردان صفایی و امامی در منزل صفایی دیدار کرد. در ابتدای این دیدار، بهروز آذر به زحمات و تلاشهای اساتید حقوق خانواده در ایران به ویژه بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار نمود که امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا از تلاشهای شما گرامیان در پیشبرد مباحث علمی حقوق خانواده به منظور کاربرد در تحول حقوق زنان و خانواده بیاموزیم و رهنمودهای شما را به کار گیریم.
سید حسین صفایی، در ادامهٔ این دیدار، با اشاره به ضرورت توجه به سند سیاستهای کلی خانواده، در ۱۶ بند اظهار کرد: مقام معظم رهبری به نکات اصلی حقوق خانواده در این سند اشاره کردهاند و مواردی چون تسهیل ازدواج جوانان، تهیهٔ مسکن و شغل مناسب برای ایشان و همچنین تشویق جوانان به ازدواج در این سند بیان شده است و بایستی در برنامههای پیش رو بر روی این مباحث به طور جدی کار کرد.
اسدالله امامی، همچنین به قواعد فقهی و تفاسیر اسلامی اشاره کردند و گفتند در حال حاضر قوانین حمایت خانوادهٔ جامعی داریم که ظرفیتهای فراوانی برای ایجاد تحول دارند. اینکه به حقوق زنان در قوانین خانواده به تدریج توجه بیشتری شده است و با قوانین فعلی میتوان شاهد تحولاتی جدید بود. وی در ادامه افزود برای ایجاد تحولات در حقوق خانواده به ایجاد زمینههای علمی و اجتماعی نیاز داریم که بخشی از آن مهیاست و البته سند سیاستهای خانواده سند مهمی است که باید تقویت شود.
اساتید حقوق خانواده در این دیدار بر حضور جوانان به ویژه حقوقدانان در عرصههای مختلف در جهت ترویج و توسعه علم تاکید داشتند و ابراز داشتند که حضور جوانان میتواند در همه عرصهها راهگشا باشد. همچنین ایشان همکاری پیشکسوتان و جوانان را در تاملات فقهی، ارتباط با علمای دین اسلام و اساتید فقه به منظور ایجاد تحولات در عرصههای تقنینی ضروری دانستند و بیان کردند با ایجاد گفتگو و همکاری حقوقی بین علمای دینی و حقوقدانان میتواند راهکارهایی اصولی برای حل مسائل نوپدید و دگرگونیهای اجتماعی پیدا کرد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، به جایگاه پیشکسوتان علم حقوق خانواده اشاره کرد و افزود: دکتر صفایی و دکتر امامی ارزشمندترین سرمایههای علمی کشورمان در حوزه حقوق مدنی و خانواده هستند و ما قدردان این عزیزان و دیگر اساتید هستیم و باور داریم که ایشان با دانش و سرمایهٔ اجتماعی که دارند، میتوانند به بسط و توسعهٔ ظرفیتهای حقوقی به منظور ارتقای حقوق زنان و خانواده در راستای اصول دهم، بیستم و بیست و یکم قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام در حوزه خانواده یاری رسانند.
بهروز آذر افزود: در تلاش هستیم که در معاونت ریاستجمهوری در امور زنان و خانواده در این خصوص به طور مستمر برنامهریزیهایی به منظور ارتباط بیشتر نظریهپردازان، علما، دانشگاهیان، حقوقدانان، قضات و وکلای دادگستری برای نیل به تحولات ضروری در این حوزه از علم حقوق داشته باشیم و به شکل ویژه به آن بپردازیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "در دیدار معاون رئیسجمهور با اساتید حقوق خانواده ایران چه گذشت؟ – خبرگزاری نتکانف | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "در دیدار معاون رئیسجمهور با اساتید حقوق خانواده ایران چه گذشت؟ – خبرگزاری نتکانف | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.