احصا و رفع خطر بیش از ۲۰۰ مجاری جمع‌آوری آب‌های سطحی خطرساز در پایتخت

احصا و رفع خطر بیش از ۲۰۰ مجاری جمع‌آوری آب‌های سطحی خطرساز در پایتخت

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران پیرامون لایروبی انهار پایتخت توضیحاتی ارائه کرد و از احصا و رفع خطر بیش از ۲۰۰ مجاری جمع‌آوری آب‌های سطحی خطرساز در پایتخت خبر داد.

به گزارش نتکانف، علیرضا جعفری در توضیح بیشتر اظهار کرد: در حال حاضر در شهر تهران حدود ۵۳۰ کیلومتر شبکه اصلی و ۱۳۰ کیلومتر شبکه نیمه اصلی، زهکشی و کول گذاری شده است. در حدود ۱۰ هزار کیلومتر شبکه فرعی انهار روباز و روبسته و همچنین ۱۲۰ رشته قنات فعال وجود دارد که به طور مستمر کنترل و نظارت می‌شود.

وی افزود: با توجه‌ به پیش‌بینی‌های فصلی صورت‌گرفته، شهرداری تهران طبق برنامه‌ریزی‌ها، نسبت به انجام بازدید دوره‌ای به‌ منظور کنترل سلامت و عملکرد اجزای شبکه جمع‌آوری و هدایت رواناب‌های سطحی و پاک‌سازی، لایروبی و رسوب‌برداری سازه‌ها و مجاری موجود شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی اقدام کرده است.

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه سالانه حداقل ۲ مرتبه، بیش از ۵۳۰ کیلومتر از شبکه اصلی روباز و مدفون با عمق‌های بیش از ۲۰ متر زیر سطح زمین و در شرایط سخت و پیچیده، توسط اکیپ‌های پایش و بازدید دوره‌ای کنترل و رصد می‌شود و نقاط آسیب‌پذیر شبکه و موارد مرتبط با بهره‌برداری و لایروبی احصاء و پیگیری‌های اجرایی لازم در جهت رفع آن صورت می‌پذیرد، گفت: در یک سال گذشته بیش از ۲۰۰ مقطع خطرساز مجاری جمع‌آوری آب‌های سطحی روباز و مدفون شبکه احصاء و ۹۵ درصد آن رفع خطر شده است.

جعفری ادامه داد: همچنین در بازه زمانی مردادماه تا اواخر مهرماه سال جاری با ابلاغ طرح‌های فوریتی نظافت و پاک‌سازی، لایروبی و رسوب‌برداری انهار روباز و روبسته شبکه فرعی جمع‌آوری آب‌های سطحی و بازرسی و نظارت دوره‌ای از شبکه اصلی و رفع نواقص مرتبط با امور بهره‌برداری در دستور کار مناطق قرار گرفت و بالغ بر ۵۳۰ کیلومتر از شبکه اصلی توسط مناطق ۲۲ گانه لایروبی و رسوب‌برداری شد.

بر اساس گزارش سایت شهر، یکی از تأسیسات مهم شبکه اصلی حوضچه‌های رسوب‌گیر و زباله گیر و تأسیسات واریزه‌ای مرتبط با شبکه اصلی جمع‌آوری آب‌های سطحی است که در همین راستا بیش از ۴۰ حوضچه رسوب‌گیر و تأسیسات واریزه‌ای و مخازن تعدیل سیلاب بر روی شبکه اصلی و در حدود ۶۰۰ حوضچه و تله زباله گیر نصب شده بر روی شبکه فرعی لایروبی و رسوب‌برداری شدند.

اجرای عملیات لایروبی شبکه فرعی (انهار روباز و روبسته) توسط پیمانکاران خدمات شهری و لایروبی شبکه اصلی (کانال‌های روباز و سرپوشیده و تونل‌های مدفون) توسط پیمانکاران مسیل‌ها و قنوات مناطق ۲۲ گانه به‌صورت مستمر کنترل و بازرسی می‌شود تا شهر تهران در زمان بارش نزولات آسمانی با کمترین مشکل مواجه شود.

پایان خبر نتکانف

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "احصا و رفع خطر بیش از ۲۰۰ مجاری جمع‌آوری آب‌های سطحی خطرساز در پایتخت" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "احصا و رفع خطر بیش از ۲۰۰ مجاری جمع‌آوری آب‌های سطحی خطرساز در پایتخت"، کلیک کنید.