کانون های تشکیل ِبزه و آسیب را به درستی نشناخته ایم

حاجیان:

کانون‌های تشکیل ِبزه و آسیب را به‌درستی نشناخته‌ایم

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: کانون های تشکیل ِبزه و آسیب را به درستی نشناخته ایم و بر روند تحولات اجتماعی آگاهی نداریم، بنابراین باید این روند را رصد کرده و پایش داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار علم و فناوری نتکانف، نخستین همایش ملی «پیشران های سرکش اجتماعی، آسیب ها و جرایم» به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با مشارکت نیروی انتظامی در تالار انتظار این دانشگاه برگزار شد.

در این همایش سردار محمد قصری معاون علوم تحقیقات و فناوری فراجا، محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه، سردار مهدی حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، افشین غنی زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، روسای واحد های دانشگاهی، اعضای هییت رییسه و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، محققان، پژوهشگران، نمایندگان و مسیولان ادارات، نهاد ها و ارگان های مختلف استان کرمانشاه، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه حضور داشتند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در این همایش بیان کرد: دیگر نمی شود با اجرای قوانین و مجازات ها به اهداف اصلی آرامش و امنیت جامعه رسید و باید فراتر از نظام حقوق کیفری کار کنیم و بدانیم تولید آسیب و جرم چه سرمنشایی دارد و چه عواملی موجب آن می شود که جامعه ای با بحران امنیتی و اجتماعی مواجه شده و خود را گم کند.

سردار حاجیان با طرح این سوال که چرا در برخی آسیب ها بالاترین آمار عددی را داریم و سرمنشا آن کجاست؟ عنوان کرد: اگر بخواهیم رویدادی عمل کنیم باید در آخر ایستگاه ایستاده و برخورد صلبی با بحران ها داشته باشیم، در ضمن انرژی و هزینه ای کلان صرف کنیم؛ چراکه کانون های تشکیل ِبزه و آسیب را به درستی نشناخته ایم و بر روند تحولات اجتماعی آگاهی نداریم و باید این روند را رصد کرده و پایش داشته باشیم و اشراف به معنای واقعی، از جنس مقابله ای در مقابل کانون های خطرناک را در دستورکار قرار دهیم.

وی افزود: باید پیشران ها و عوامل را بشناسیم و پیوندی بین اجرا، دانشگاه و پژوهش ایجاد کنیم و بعد به کانون ها برسیم و پیش بینی بر پبشگیری مقدم باشد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه مطرح کرد: جامعه به شکل ایستا نیست که با یک نسخه مشکل آن رفع شود، جامعه امروز در حال تغییر و دگرگونی است و تحولات به دلیل ارتباطات جهانی و بین المللی ثانیه ای شده و دگرگونی ها پشت سر هم اتفاق می افتد و ما زمانی متوجه می شویم که دگرگونی ها تبدیل به بحران شده و اینجا به فکر چاره اندیشی می افتیم که این در جامعه امروز جواب نمی دهد. فناوری و ارتباطات نوین با خود فرهنگ های خاصی دارد که اگر آن را بومی نکنیم دچار تضاد فرهنگی می شویم و وقتی زبان مشترکی نباشد آسیب ها در دو بعد مادی و معنوی سرکش می شود.

سردار حاجیان تبیین کرد: باید به اشراف اجتماعی برسیم و تحولات را رصد کنیم و عوامل تاثیرگذار تحولات را به سمتی هدایت کنیم که جامعه را متاثر و منحر نکند، نباید در ایستگاه آخر بایستیم و نمی توان با افزایش مجازات ها آرامش ایجاد کرد؛ بلکه باید خیلی جلوتر از آن باشیم.

وی اشاره کرد: اگر پلیس را به عنوان یک نهاد «پس رویداد» بدانیم، تاثیر آنچنانی بر کاهش ریشه ای آسیب ها نخواهیم داشت و شاید جرایم را کمی کاهش دهیم، اما هزینه و انرژی بیشتری صرف می کنیم؛ اما نقش اصلی آن فعال بودن در «پیش رویدادها» است و باید «ضابطه قانون» شود و در این همایش دانشگاهیان مقالات و مطالبی ارایه کرده اند تا پژوهش کنیم و تاکتیک و تکنیک خود را تغییر دهیم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در معماری فراجای آینده، پلیس مصلح اجتماعی است و پلیس در رویکرد معماری آینده فراجا «مداخله گر معنا گراست» و این نخستین همایشی است که در استان کرمانشاه با حضور نخبگان و دانشگاهیان و استادان حوزه جامعه شناسی و علوم اجتماعی با این نیت مهم برگزار شده است.

حاجیان گفت: کرمانشاه نبضی تند در حوزه آسیب های اجتماعی دارد و باید آن را با همدیگر اصلاح کنیم و حاشیه نشینی در کرمانشاه دارد بر متن غلبه می کند و باید تلاش کنیم جلوی بحران ها و آسیب ها را بگیریم و به عنوان مصلح اجتماعی عمل کنیم و دانشگاهیان به کمک استان کرمانشاه بیاید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کانون های تشکیل ِبزه و آسیب را به درستی نشناخته ایم" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کانون های تشکیل ِبزه و آسیب را به درستی نشناخته ایم"، کلیک کنید.