متهم ردیف اول بیماری های قلبی و عروقی را بشناسید
آفتاب نیوز :
دکتر صادق شکری خاطر نشان کرد: اگر سردی و یا رطوبت غیرطبیعی بر مزاج قلب چیره شود؛ بخش مهمی از فرایند تولید و ارسال پیام برای ایجاد و تنظیم کار طبیعی بدن و توزیع هوشمند گرما و انرژی مختل می شود، بنابراین، اگر رطوبت عضوی آن به شکل ناسالم افزایش یابد، فرایند های گفته شده آسیب می بینند و باید از بار قلب کاست.
وی با بیان اینکه افرادی که رژیم غذایی سالم دارند، تغییرات غیر طبیعی مزاج قلب و عروق در آن ها کم است و خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق در آن ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. تصریح کرد: میوه، سبزیجات، فیبر، غلات، غذا های با توان تاثیرگذاری پایین بر قندخون مانند برخی غذا های دریایی، نخوداب و فلافل خانگی، خورش و سوپ های سبزیجات، آش های کم رشته و پر سبزی و مصرف متناسب چربی غیراشباع مانند روغن زیتون، اسید های چرب امگا 3 (از ماهی یا گیاهان) به جای اسید های چرب ترانس یا چربی های اشباع شده، اجزای یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهند.
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر مبنای شواهد علمی بیان داشت: کسانی که از رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات و میوه ها استفاده می کنند، بیماری های قلبی عروقی کمتر سراغشان می آید. این افراد تمایل کمتری به مصرف بی رویه گوشت و چربی اشباع دارند.
وی آنتی اکسیدان هایی را که، به فراوانی در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند، به عنوان جزیی از رژیم غذایی سالم دانست و عنوان کرد: مصرف مداوم آن ها به شکل دارو، برای پیشگیری نیازمند مطالعات بیشتر است.
عضو هییت علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هر غذایی که از دیدگاه طب ایرانی لطیف و معتدل نباشد می تواند در برخی شرایط، سلامت قلب را به خطر اندازد. تصریح کرد: فست فود ها مانند سوسیس، کالباس، خوراکی و نوشیدنی های صنعتی، غذای مانده و منجمد، مصرف زیاده قارچ، کشک و پنیر کهنه، نان و با تخمیر و پخت نامناسب، خوراکی هایی از این دست هستند و از آن ها بعنوان غذای «فاسد الکیموس» یاد می شود که مواد زیستی (اخلاط) حاصله از آن نامتعادل است.
دکتر شکری برخی خوراکی ها را موجب تنظیم خونرسانی و تقویت و هماهنگی عملکرد محور مغز-قلب و دیگر اندام ها و محور های بدن دانست و گفت: این گروه در زمره فراورده های طبیعی مفرح قلب (تعدیل و تقویت مزاجی و عملکردی قلب) قرار می گیرند. به، گلابی، گل محمدی، زعفران، دارچین، هل، تخم گشنیز، زالزالک، بادام، فندق و بیدمشک از این جمله هستند. مربا، خورش، عرقیات، چاشنی و. روش های مانوس و دلپذیری هستند که حکیمان این غذا/دارو های طبیعی را به چرخه روزمره تغذیه بیمار و خانواده وارد می سازند.
وی برخی از غذا ها مانند: شیره انگور، کباب گوشت گوسفند، سوپ ماهیچه گوسفندی، زرده تخم مرغ عسلی، زیتون و سیب را مقوی عضله قلب دانست.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "متهم ردیف اول بیماری های قلبی و عروقی را بشناسید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "متهم ردیف اول بیماری های قلبی و عروقی را بشناسید"، کلیک کنید.