نامزد مجلس: صداوسیما مبدا دوگانگی است

به گزارش خبرگزاری نتکانف، چند روز پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه ایرج ملکی و بهمن دان هم از نامزدهای مجلس دوازدهم شورای اسلامی هستند و این خبر حواشی زیادی را به همراه داشت. در واکنش به این ماجرا عباس عبدی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «چرا برخی نسبت به تایید صلاحیت یک طنزپرداز انتقاد دارند؟ اگر وی به مجلس برود و جدی کار کند به احتمال فراوان از اغلب نمایندگانی که ما می شناسیم آگاه تر و کم خطرتر است. اگر کار طنز خود را در آنجا ادامه دهد که به گَرد پای سایرین نخواهد رسید باز هم زیانش کمتر است.»

به دنبال همین ماجرا ایرج ملکی گفت وگویی انجام داده است که بخشی از آن را در ادامه می خوانید.

در این روزهای اخیر خیلی انتقادات از شما بالا گرفته است. اینکه چرا شما به عنوان طنزپرداز آمده اید و کار سیاسی انجام می دهید. شما از این انتقادات ناراحت نمی شوید؟

نه اصلا. مردم چهره ایرج ملکی را به عنوان چهره هنری می شناسند. در صورتی که من کارشناس وزارت نیرو هستم. در کارهای فرهنگی زیادی شرکت کردم. من دارای لیسانس مدیریت روابط عمومی هستم. مهندسی فناوری کامپیوتر را دارم و تجارب خوبی دارم. هر جایی که مناسبت بوده شرکت کردم. بین مردم بودم. درد مردم را می دانم. در فعالیت فرهنگی و اجتماعی حضور پیدا کردم. دغدغه مردم را در فیلم هایم به نوعی ظهور دادم. این حس در من بود که با فیلم هایم درددل مردم را به مسوولان منتقل کنم. حالا اگر خودم مسوول باشم، صراحتا به صورت مستقیم مشکلات مردم را پیگیری می کنم. در هر زمینه که لازم باشد. من به مردم حق می دهم، اما اگر در خودم این توانایی را نمی دیدم؛ هرگز پای در عرصه انتخابات نمی گذاشتم. من سعی کردم مردم همیشه خوشحال باشند و با فعالیت های هنری ام انرژی مثبت را انتقال دهم. من مدعی نیستم که همه مشکلات را حل می کنم، اما در حد خودم تلاش می کنم که این مشکلات را حل کنم.

مردم چگونه با شما برخورد می کنند و تا امروز چه واکنش هایی را دریافت کرده اید؟

بیشتر جامعه با اشتیاق من را حمایت کردند. من اگر تردید داشتم که شرکت نمی کردم. مردم به ستاد می آیند و می گویند که ما از شما حمایت می کنیم. مردم از تهران و شهرستان ها می گویند که ما حاضریم به کرمانشاه بیاییم و به شما رای بدهیم. وقتی محبت و عشق را می بینید در مقابل این همه محبت آیا کار دیگری می توان کرد یا باید به احساسات و امیدشان خیانت کرد؟ واقعا باید تمام قد کنار مردم عزیز ایستاد و به آنها احترام گذاشت. ایرج ملکی می خواهد نماینده مردمی باشد که می خواستند روی صندلی های مجلس بنشینند. من خودم را نماینده این افراد می دانم.

چرا با توجه به اینکه فعالیت سیاسی نداشتید وارد این عرصه شدید؟

نه اتفاقا مردم بزرگ ترین پشتوانه من هستند. اتفاقا خیلی از احزاب و اشخاص پیشنهاد دادند که من با آنها ایتلاف کنم، اما من حاضر نشدم. من با اسم و اعتبار خودم کاندیدا شدم.

اگر رای بیاورید؛ تمایل دارید که در کدام کمیسیون عضو شوید؟

ترجیح من کمیسیون فرهنگی است. ولی در هر کمیسیونی که نیاز وجود داشته باشد، می روم و مشکلی نیست.

نامزد مجلس: صداوسیما مبدا دوگانگی است

در انتظار یک آشتی عمومی هستیم

اینکه بسیاری از کاندیداها ترجیح دادند عضو کمیسیون فرهنگی شوند یا دغدغه های فرهنگی علی الخصوص در حوزه صداوسیما را به وضوح بیان کردند و به این ماجرا اشاره کردند که در صورت رسیدن به مسند قدرت اقدامات لازم برای اصلاح آن را انجام خواهند داد؛ حاکی از آن است که نواقص زیادی در این حوزه وجود دارد.

بی نظیر جلالی، سخنگوی لیست انتخاباتی صدای ملت درباره کارهایی که قرار است در حوزه فرهنگ انجام دهد توضیحاتی را ارایه می دهد: «در ناآرامی های سال گذشته ما اصلا به این ماجرا که هنرمندان روحیه حساسی دارند و اینکه هنر برآمده از دل جامعه است، توجهی نکردیم. یعنی این افراد انسان های بسیار دغدغه مندی هستند به همین دلیل هم هیچ گاه هنر نمی تواند منفک از جامعه باشد در مواردی مثل ناآرامی های سال گذشته هنرمندان از هر قشری اظهارنظرهایی انجام دادند و از آن جایی که مدیریت بحران درستی اعمال نشد، گزینه استفاده از هنرمندان و سلبریتی ها برای فروکش کردن شرایط روی میز قرار نگرفت و هنرمندان هم ناخواسته وارد یک جریانی شدند که باعث ایجاد آسیب شد و در حال حاضر نمی دانم که تا چه اندزه اختیار دارم، اما اگر نماینده مجلس شوم، فکر می کنم باید اتفاقی مانند آشتی ملی رخ دهد.»

او درباره کمک گرفتن از هنرمندان برای بهبود شرایط اجتماعی می گوید: «ما یک بحرانی را پشت سرگذاشتیم که خسارت های زیادی برای مردم، سیستم و دولت به همراه داشته است و برای رسیدن به یک آرامش باید از موضوعاتی بگذریم هرچند ممکن است هزینه های ایجاد شده برای مردم یا سیستم فراموش نشدنی و بسیار سنگین باشد اما باید با کمک هنرمندان از آن ماجرا عبور کرد و حس یک دستی به جامعه منتقل شود. حتی این ماجرا منجر به دو دستگی هنرمندان هم شده است، چون نباید فراموش کرد که هنرمندان جدای از جامعه نیستند.»

جلالی در پایان توضیح می دهد: «نکته بعدی ایرادهایی است که از جانب مردم به صداوسیما وارد می شود، اخیر این رسانه رویکردهای جناحی پررنگی را در پیش گرفته و با توجه به بودجه ای که در اختیار دارد، برنامه پر محتوای چندانی ارایه نمی شد که همین باعث می شود جامعه یک گاردی نسبت به صداوسیما بگیرد و این تفکر به وجود بیاید که در حال از بین بردن بودجه بیت المال هستند، شاید اگر تلویزیون فضایی را در اختیار اقشار مختلف جامعه ارایه دهند که همه حرف بزنند اوضاع کمی بهتر شود و یک آشتی عمومی بین صداوسیما و مردم انجام شود، چون در حال حاضر صداوسیما از جامعه جدا شده و از نظر مردم تبدیل به مبدا دوگانگی شده است.»

نامزد مجلس: صداوسیما مبدا دوگانگی است

245245

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نامزد مجلس: صداوسیما مبدا دوگانگی است" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نامزد مجلس: صداوسیما مبدا دوگانگی است"، کلیک کنید.