نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول/ سند آمایش در استان هرمزگان چه جایگاهی پیدا کرد؟

نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول سند آمایش در استان هرمزگان چه جایگاهی پیدا کرد؟

نگاه پروژه‌محور دانشگاه آزاد به سند تحول سند آمایش در استان هرمزگان چه جایگاهی پیدا کرد؟

مسیولان دانشگاه آزاد اسلامی در نشست ارزیابی تحقق برنامه های سند تحول و تعالی در استان هرمزگان، نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول را مورد تاکید قرار دادند و عنوان کردند: سند آمایش دانشگاه آزاد در استان هرمزگان به خوبی اجرایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری نتکانف، برنامه های محقق شده در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان با حضور سعید آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامه ریزی و کارآفرینی، محسن امینی مدیرکل برنامه و بودجه، علیرضا طوسی معاون نظارت و ارزیابی عملکرد مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات و علی پالیزبان دبیر ستاد راهبری و نظارت بر پیاده سازی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدحسین رنجبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، روسای واحد ها و مراکز این استان مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و حرکت در این مسیر متعالی گفت: این سند براساس اسناد بالادستی با نگاهی ماموریت محور و منطبق بر ارزش ها، اهداف کلان، چشم انداز ها، راهبرد ها و اقدامات کلیدی با نظام های مدیریتی هدفمند شکل گرفته و باید در یک برنامه زمانبندی شده پنج ساله در راستای تحقق اهداف آن به سرعت حرکت کرد.

رضا قاسمی اضافه کرد: همکاران دانشگاهی باید به مسایل مطرح شده در این سند با نگاهی پروژه محور بنگرند و برای اجرای آن با دقت تمام با شیوه برنامه ریزی دقیق، تعیین هدف، داشتن استراتژی و … در قالب تشکیل ستاد عمل کنند.

نقش ماموریت گرای دانشگاه آزاد برای پیشبرد آمایش سرزمینی

دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامه ریزی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی هم با اشاره به سند جامع دانشگاه آزاد اسلامی، مبحث آمایش در کشور را یک ضرورت مهم خواند و خاطرنشان کرد: آمایش در سال های گذشته و ابتدایی به عنوان یک مبحث مهم مورد تاکید قرار گرفت که استان هرمزگان به عنوان یاری گر و همراه این طرح توانست خاطرات خوبی را در ذهن عوامل اجرایی این طرح از خود برجای بگذارد.

آزادیان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره بیکاری فارغ التحصیلان و عدم توجه به هدفمند بودن آموزش در کشور، افزود: دانشگاه آزاد با نقش یک دانشگاه ماموریت گرا درراستای پیشبرد منویات رهبری پیشقدم شد و با برنامه ریزی درست و صحیح، مسیر خود را هدف گذاری و با درک عمیق از ذایقه مردم، گام در این مسیر سخت و پرالتهاب گذاشت و توانست موفقیت های بزرگی را در این عرصه نصیب جامعه کند.

نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول/ سند آمایش در استان هرمزگان خاطره خوبی بود

وی تبیین کرد: این سند جامع منطبق بر سیاست های کلی نظام اسلامی و قانون اساسی بر محور علم و فناوری تدوین و به واحد های دانشگاهی ابلاغ شد و از سوی رییس این دانشگاه مقرر شد این دانشگاه تا سال 1404 به عنوان انتخاب نخست داوطلبان ورود به دانشگاه باشد که در آن زمان در باور ها نمی گنجید و کم کم به عنوان یک اصل اساسی منطبق بر واقعیت در حال عملیاتی شدن است.

مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر عملیاتی شدن تمام مفاد سند تحول و تعالی دانشگاه، آن را شامل 10 بسته کاری با راه کنش ها و اقدامات موثر کنار اهداف و شاخص ها ارزیابی کرد و ادامه داد: تمام این اهداف با تعیین ظرفیت ها محیطی و نیروی انسانی کارآمد رقم می خورد و مدل های آموزشی در دوران مختلف می تواند متفاوت باشد.

امینی خاطرنشان کرد: باید ماموریت واحد های ما آموزشی و با استفاده از ظرفیت های واحد ها در راستای درآمدزایی شکل بگیرد؛ چراکه ظرفیت های هر استان با استان دیگر متفاوت و نقشه راه آن نیز به شکل دیگری ترسیم می شود که مختص آن منطقه جغرافیایی با قابلیت های پیش روی آن است و نمی تواند در جای دیگر طرح هدفمند و موفقی باشد.

نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول/ سند آمایش در استان هرمزگان خاطره خوبی بود

وی یادآور شد: تک تک پروژه ها باید برای توسعه و حرکت روبه رشد انجام شود تا روند متوازن هزینه ها و درآمد ها به نقطه ای برسد که بتواند وضعیت رفاهی کارکنان و هییت علمی دانشگاه را در سطح رضایتمند پوشش دهد و بسیاری از مشکلات را از پیش رو بردارد.

توان سنجی دقیق و راهبری مستمر مسیر دانشگاه آزاد را هموار می کند

معاون نظارت و ارزیابی عملکرد مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات هم هدف از برگزاری این نشست ها را توان سنجی واحد ها و مراکز اعلام کرد و ادامه داد: مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدن به شکایات دانشگاه، برای مچ گیری تاسیس نشده؛ بلکه آمده تا در کنار واحد های دانشگاهی به آنان کمک و در رسیدن به اهداف چشم انداز همراه و همگام با واحد ها به سمت توسعه حرکت کند.

طوسی، محور حرکت و فعالیت های دانشگاه را سند جامع معرفی کرد و گفت: این جلسه با هدف معرفی توانمندی های واحد ها و مراکز استان هرمزگان با ارزیابی و کمک به آنان در اجرای برنامه های آینده شکل گرفته و برآنیم تا با توان سنجی دقیق و راهبری مستمر، اهداف مورد نظر را محقق و عملیاتی کنیم.

دبیر ستاد راهبری و نظارت بر پیاده سازی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد هم در ادامه این نشست، این سند را یک سند جامع و کامل خواند که با پشتوانه فکری و مدیریتی قوی در راستای سیاست های اصلی نظام جمهوری اسلامی و استاد بالادستی تنظیم شده و نقشه جامع علمی دانشگاه در آن تدوین شده است.

پالیزبان با اشاره به نقش آموزش عالی در توسعه کشور گفت: آموزش عالی باید با نگاه ماموریت گرا و هدفمند در کشور فعالیت کند و براساس نقشه راه که در منویات مقام معظم رهبری به طور مکرر بر آن تاکید شده، تدوین و ابلاغ شود تا شکاف ها و فاصله های ایجاد شده قبل با سیاست های رو به رشد و نوگرا فعلی پر و تکمیل شود.

نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول/ سند آمایش در استان هرمزگان خاطره خوبی بود

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست به تشریح عملکرد این دانشگاه در استان هرمزگان پرداخت و بیان کرد: بررسی عملکرد این دانشگاه در تمام عرصه های پژوهشی، آموزشی و … کاملاً روشن و شفاف است و با نتایج حاصل شده متوجه رشد و توسعه آن خواهیم شد.

رنجبر، ساخت خوابگاه 540 نفری، ساخت مجموعه پارک علم و فناوری، دانشکده پزشکی، دانشکده نفت و صنعت، دانشکده تعلیم و تربیت، سرای نوآوری و دانشکده در جوار صنعت، دو مدرسه سما و سالن ورزشی را از طرح های پیش رو واحد بندرعباس خواند و گفت: این دانشگاه به دلیل رشد و توسعه مستمر باید براساس واقعیت ها به آن بها و بودجه داده شود تا مسیر توسعه را به سرعت در راستای ایجاد درآمدزایی طی کند.

وی، تعیین تکلیف پروژه مروارید، ساخت خوابگاه نوروز و ساخت چند پروژه مشابه را در واحد ها و مراکز دانشگاهی در راستای اهداف سند مهم قلمداد کرد و افزود: سازمان مرکزی باید برای محقق شدن برنامه پنج ساله سند چشم انداز یاری گر و کمک رسان واحد ها و مراکز باشد تا آنها نیز بتوانند با قدرت و سرعت قابل قبولی با توسعه دانشگاه همراه باشند.

این نشست با ارزیابی و بررسی طرح ها، برنامه، پروژه های واحد ها و مراکز دانشگاهی با هدف توان سنجی واحد ها دنبال شد و روسای واحد ها و روسای شورای تخصصی با بیان برنامه ها و اهداف پیش رو به بیان مشکلات خود پرداختند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول/ سند آمایش در استان هرمزگان چه جایگاهی پیدا کرد؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نگاه پروژه محور دانشگاه آزاد به سند تحول/ سند آمایش در استان هرمزگان چه جایگاهی پیدا کرد؟"، کلیک کنید.