«سامانه هوشمند یکپارچه سازی خدمات» با هدف تسهیل ارتباط کاربران ایرانی طراحی شد

«سامانه هوشمند یکپارچه سازی خدمات» با هدف تسهیل ارتباط کاربران ایرانی طراحی شد

«سامانه هوشمند یکپارچه‌سازی خدمات» با هدف تسهیل ارتباط کاربران ایرانی طراحی شد

مهندسان آی تی یک شرکت فناور مستقر در کارخانه نوآوری «های وی» با هدف تسهیل ارتباط کاربران با برخی پیام رسان ها و سایت های خدمت رسان، موفق به طراحی «سامانه هوشمند یکپارچه سازی خدمات» برای کاربران ایرانی شدند.

نادره حسام واعظی، مدیرعامل یک شرکت فناور متخصصی در حوزه آی تی و نرم افزار و مستقر در کارخانه نوآوری «های وی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری نتکانف، درخصوص مشخصات سامانه یکپارچه سازی خدمات نرم افزار، توضیحاتی ارایه کرد و گفت: درواقع این زیرساخت ارتباطی برای استفاده از واتس اپ و سایر نرم افزار ها است.

وی ادامه داد: به این ترتیب که کاربر می تواند نرم افزار خود اعم از پیام رسان، پلتفرم ها، سایت ها و هرچه که روی گوشی موبایل نصب می کند و در آن ثبت نام می کند را به این سامانه یکپارچه ساز متصل کند.

واعظی، در راستای کارکردهای این سامانه هوشمند اضافه کرد: بخش مربوط به اپلیکیشن واتس اپ این سامانه، مربوط به زمان قبل از فیلترینگ است. 

مدیرعامل این شرکت فناور در خصوص اینکه چرا تیم طراح این سامانه به سراغ اپلیکیشن واتس اپ رفته است توضیح داد: تیم شرکت به دنبال توسعه این نرم افزار برای تمام پیام رسان های پرطرفدار و پر استفاده از جمله واتس اپ و تلگرام بود.

وی افزود: اما به دلیل مشکلاتی که از ابتدا برای دسترسی به تلگرام پیش آمد و بعد هم واتس اپ، به سراغ اپلیکیشن های داخلی و پیام رسان های داخلی رفتیم که آن برنامه ها، اطلاعات دقیقی از زیرساخت شان برای تعریف این سامانه به ما ارایه نکردند. 

وی تاکید کرد: به دلیل عدم در دسترسی به داده های پیام رسان های داخلی به سراغ واتس اپ رفتیم.

این فناور حوزه آی تی به کاربران این سامانه اشاره کرد و افزود: درحال حاضر و با وجود فیلترینگ و عدم دسترسی ها بسیاری از کاربران ایرانی از قابلیت های دیگر این نرم افزار به ویژه برای یکپارچه سازی خدمات وب سایت های شان استفاده می کنند.

فیلترینگ پیام رسان ها، ایده ای برای توسعه سامانه یکپارچه سازی

واعظی ادامه داد: نکته قابل توجه درباره روند توسعه محصول شرکت، ارتقاء سامانه یکپارچه سازی به عنوان ابزار واسطی برای ثبت و ضبط اطلاعات شرکت ها در اداره های مالیاتی کشور است.

این فناور حوزه آی تی، درخصوص سامانه یکپارچه سازی سامانه مودیان برای کاربران توضیح داد: کاربران برای پرداخت فاکتور های خود، ثبت اطلاعات دقیق و اختصاصی شرکت ها در اداره مالیات از سامانه یکپارچه سازی مودیان استفاده می کنند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "«سامانه هوشمند یکپارچه سازی خدمات» با هدف تسهیل ارتباط کاربران ایرانی طراحی شد" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "«سامانه هوشمند یکپارچه سازی خدمات» با هدف تسهیل ارتباط کاربران ایرانی طراحی شد"، کلیک کنید.